Munka Ljungby
Enplansvilla med inredd källare på hörntomt vid återvändsgata i Munka-Ljungby. Tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum. Källarplanet erbjuden en rymlig gillestuga med braskamin, gästrum, tvättstuga och hobbyrum. Uterum och en mysig trädgård med stor gräsmatta, bärbuskar, fruktträd och insynsskyddande häckar. Närhet till skola, förskola, kommunikation och allmän service.Garage och förråd.
Rum:  7 rum
Boarea:  119 m²
Biarea:  119 m²
Tomtarea:  896 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Möjlighet att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På bra läge med unik byggnadshöjd med otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov.
Rum:  6 rum
Boarea:  140 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  308 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
Bostadsrätt med centralt läge och fina omgivningar - här finns tre rymliga sovrum, fräscht kök och två badrum. Därtill en liten nätt trädgård med uteplatser både i sol och skugga.....Promenad- och cykelavstånd via cykelväg till förskola, skola, havet och all service
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  126 m²
Skicka intresseanmälan
Stövelstorp
Välkommen till denna villa på strategiskt läge i Strövelstorp med insynsskyddad och prunkande trädgård. Fastigheten består av bostadshus, gårdsbyggnad med förråd och verkstad samt glasat lusthus. Välkommen till ett hus med en historia på centralt läge i Strövelstorp.
Rum:  5 rum
Boarea:  146 m²
Biarea:  30 m²
Tomtarea:  919 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Centralt läge på vackra Malen finns detta boende med fyra rum och kök. Sällsynt tillfälle för den som är i behov av lägenhet med flera sovrum, hörnläge på markplan med privat entré. Inbjudande planlösning med tre väl tilltagna sovrum, stort kök i vinkel med utgång till egen altan samt rymligt vardagsrum. Fin lägenhet i nybildad brf på centralt och smidigt läge nära hav, strand, service och kommunikationer. Välkomna med ert intresse.
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  106 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Tilltalande 1-plans hus i vinkel på centralt läge med underbar vyer, vacker uppvuxen trädgård med stor terrass och uterum. Garage och förråd finns. Närhet till stranden, Drivans tennisanläggning, golfbanor, grundskola och gymnasier.
Boarea:  136 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  861 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centralt
Unik fastighet mitt på anrika Agardhsgatan i Båstad. Fastigheten består ut av en fullt fungerande hyreshusenhet med 5 st lgh samt en exploateringsbar industrienhet där man enligt plan har tillstånd att bygga 1-plans boende. En unik tillfällighet att förvärva gamla Nyléns plåt och skapa sitt drömobjekt mitt i Båstad! Kontakta Djavad Kristensen för mer information samt personlig visning.
Boarea:  225 m²
Biarea:  50 m²
Tomtarea:  675 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Romantisk och modern villa bland de gamla kvarteren strax ovanför strand, bad och hamn i Båstad. Här bor man på avundsvärt tyst och privat läge mitt i Båstads gamla bebyggelse. Huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder tre badrum samt fyra toaletter, separat gästavdelning, garage samt öppna och fina ytor att umgås på. Trädgården, som är liten och pittoresk, nås enkelt via de fyra pardörrarna mot havet.
Rum:  6 rum
Boarea:  171 m²
Biarea:  38 m²
Tomtarea:  380 m²
Skicka intresseanmälan
Blåkulla
Välkommen till en av Laholms mest spännande villor. Byggt på 70 talet men med en arkitekttonisk 50-tals känsla i modern tappning. Trevligt utkiksläge över Laholms böljande landskap /centralorten på återvändsgata.
Boarea:  167 m²
Biarea:  22 m²
Tomtarea:  811 m²
Skicka intresseanmälan