Glimminge Plantering
På bekvämt badrocksavstånd till de salta bad längs Glimminge planterings vackra sandstrand finner ni denna charmfulla och enkla sommarstuga med generöst trädäck i sydväst samt på insynsskyddat läge på stor lummig tomt om ca 1500 kvm. Huset har endast haft två ägare genom åren och är enkelt utrustat men med hög charmfaktor där man välkomnar sommaren på bästa sätt.
Rum:  3 rum
Boarea:  73 m²
Tomtarea:  1 497 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Perfekt bostad för dig som besöker Båstad ofta och vill ha något eget, lättskött och centralt. Lägenhet på 30 ytsmarta kvadratmeter med separat sovrum, helkaklat badrum samt pentry och allrum i öppen planlösning. Underhållsfritt och boende intill service, restauranger, busstorg och inte minst hav och hamn. I månadsavgiften ingår allt! Kontakta Anna för mer info.
Rum och kök:  2 rum
Boarea:  30 m²
Skicka intresseanmälan
Hasslöv
Precis vid bokskogens och åsens fot ligger detta rofyllda ställe med tomt som erbjuder både skog, porlande bäck och små stigar. Fastigheten har mindre boningshus som är renoverat i tidsenlig stil med charmen bevarad så som plankgolv och vedspis. Härligt öppet kök, vardagsrum med utgång till den stora altanen, två sovrum och badrum. Utöver boningshus finns tre gårdsbyggnader, lummig trädgård och vackra omgivningar - idylliskt!
Rum:  3 rum
Boarea:  88 m²
Tomtarea:  2 055 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Nu har vi nöjet att förmedla en väldigt välkänd och anrik fin verksamhet och bostad på bästa läge i Torekov. Nämligen konditori Parkis. Ett av Torekovs absolut mest mysiga konditori och café. Här kan du förverkliga din dröm att driva café eller kanske t o m restaurang. Finns även möjlighet att bygga om till bostad.
Rum:  6 rum
Boarea:  70 m²
Biarea:  148 m²
Tomtarea:  308 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
På ett av Torekovs absolut bästa lägen utefter naturreservatet med fria vyer. I början av naturreservatet och ett stenkast från Ydrehall finner vi denna välbelägna och trevliga fastighet på ljust och fritt läge med obruten utsikt över Badeskär och Hallands Väderö. Ett avundsvärt läge som sällan når den öppna marknaden där det fria och lantliga läget skapar en härlig atmosfär samtidigt som man har smidig tillgång till allt vad Torekov har att erbjuda.
Boarea:  122 m²
Biarea:  4 m²
Tomtarea:  537 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Centralt läge på vackra Malen finns detta boende med fyra rum och kök. Sällsynt tillfälle för den som är i behöv av flera sovrum, hörnläge på markplan med privat entré. Inbjudande planlösning med tre väl tilltagna sovrum, stort kök i vinkel med utgång till egen altan samt rymligt vardagsrum. Centralt och smidigt läge nära hav, strand, service och kommunikationer. Välkomna med ert intresse.
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  106 m²
Skicka intresseanmälan
Grevie
I början av sommaren kommer denna välskötta och renoverade 1-plans villa med källare på högt fint läge i Grevie ut till försäljning. Generös tomt med både pool, stort trädäck och garage. Interiört är villan välskött med nyare kök och badrum. Öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum som även har utgång till altanen. Solceller på taket som ger låga driftskostnader. Välkomna att anmäla ert intresse!
Rum:  4 rum
Boarea:  90 m²
Biarea:  90 m²
Tomtarea:  1 076 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Tilltalande 1-plans hus i vinkel på centralt läge med underbar vyer, vacker uppvuxen trädgård med stor terrass och uterum. Garage och förråd finns. Närhet till stranden, Drivans tennisanläggning, golfbanor, grundskola och gymnasier.
Boarea:  136 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  861 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centralt
Unik fastighet mitt på anrika Agardhsgatan i Båstad. Fastigheten består ut av en fullt fungerande hyreshusenhet med 5 st lgh samt en exploateringsbar industrienhet där man enligt plan har tillstånd att bygga 1-plans boende. En unik tillfällighet att förvärva gamla Nyléns plåt och skapa sitt drömobjekt mitt i Båstad! Kontakta Djavad Kristensen för mer information samt personlig visning.
Boarea:  225 m²
Biarea:  50 m²
Tomtarea:  675 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
På ett av Båstads mest attraktiva lägen ligger denna charmiga lägenhet med fantastisk utsikt över Laholmsbukten. Välkomna till en oas med plats för både avkoppling, härliga kvällsdopp och med närheten till allt Båstad har att erbjuda. Här bor du med gemensamt poolområde, tillgång till områdets tennisbanor, badrocksavstånd till morgondopp och gemensamma gröna ytor samt boulebana som skapar ytterligare trivsel i föreningen.
Rum och kök:  3 rum
Boarea:  70 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Romantisk och modern villa bland de gamla kvarteren strax ovanför strand, bad och hamn i Båstad. Här bor man på avundsvärt tyst och privat läge mitt i Båstads gamla bebyggelse. Huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder tre badrum samt fyra toaletter, separat gästavdelning, garage samt öppna och fina ytor att umgås på. Trädgården, som är liten och pittoresk, nås enkelt via de fyra pardörrarna mot havet.
Rum:  6 rum
Boarea:  171 m²
Biarea:  38 m²
Tomtarea:  380 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Attraktivt, ljust och välskött 1-planshus med 4-5 sovrum och stora sällskapsytor på både entréplan och undervåning. Insynsskyddad hörntomt på centralt läge med underbara vyer över Båstad, Laholmsbukten och åsens böljande landskap. Vacker uppvuxen trädgård med stor terrass och trädgårdshus. Närhet till stranden, hamnen, Drivans tennisanläggning, golfbanor, grundskola och gymnasium.
Rum:  7 rum
Boarea:  128 m²
Biarea:  100 m²
Tomtarea:  983 m²
Skicka intresseanmälan
Blåkulla
Välkommen till en av Laholms mest spännande villor. Byggt på 70 talet men med en arkitekttonisk 50-tals känsla i modern tappning. Trevligt utkiksläge över Laholms böljande landskap /centralorten på återvändsgata.
Boarea:  167 m²
Biarea:  22 m²
Tomtarea:  811 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
På fantastiska Väster i Båstad ligger denna välplanerad och tilltalande tvåa med två egna uteplatser i olika väderstreck, vackra materialval samt egen brasa att njuta av. Lägg där till det gemensamma poolområdet, tillgång till områdets tennisbanor och Paulins brygga, en av Båstads mest populära badbrygger, så förstår man att detta är ett unikt boende på ett av Båstads bästa lägen.
Rum och kök:  2 rum
Boarea:  52 m²
Skicka intresseanmälan